dissabte

Barranc de l'Infern

Aquesta ruta pràcticament és coneguda per tothom i tot i que alguns ja l'haviem fet voliem repetir per a vore com estavem físicament,i vec que bé ja que hem fet la circular en 3'40 hores quan ens molts llocs marcava 4 o 5 hores i al full de la marxa senderista marca 6'45 hores.
Cap a les 8'20 del matí començavem a baixar per la Font Grossa ja en busca del forat i a vore si encara teniem sort i el salt d'aigua xorrava com al mes de novembre passat,no hem tingut sort i aquesta volta no xorrava i hem continuat baixant fins a la primera i forta pujada,el grup ha respost molt bé i hem començat a pujar en un bon ritme fins a la Juvees d'Enmig on hem parat un poc i hem fet les primeres fotos.
Després ja hem començat a baixar fins la Font del Reinós,el riu i ja cap amunt a per la segona pujada buscant les Juvees de Dalt on hem parat uns 20 minuts a descansar.
Després altra vegada a baixar i de nou a pujar fins aplegar a la Font de l'Olbis i Benimaurell i després ja pel tros de camí fins aplegar novament a Fleix a les 12'45.
En resum,un molt bon dia de muntanya amb un gran oratge i bon solet on hem gaudit moltíssim de la ruta més bonica de la comarca.
Tot i no fer cim hem anat a Ca'l Xon d'Orba a pendre un refrigeri.
ENLLAÇ FOTOS:

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz