dilluns

2on Gegant de Pedra

Enguany si que he pugut participar al 2on Gegant de Pedra(l'any passat una hèrnia m'ho va impedir) i l'he fet com a corredor,experiència nova i possitiva,això sí,l'he fet sense apretar perquè volia acabar-la i apretant només a la part final ja m'ha fet aplegar justet a meta.
La senyalització,la organització,el nou punt d'arreplegada de dorsals,tot millor que l'any passat i sobre tot les noves parts del circuit molt més muntanyeres i divertides.
En general tot molt possitiu i la gent que vaig escoltar que feia comentaris pràcticament tots eren a favor.
Cap a les 9'10 eixien els 237 corredors i cap a les 9'15 eixien els 426 caminants a participar en una marxa/cursa que ja va sent un clàssic i va fent-se un nom.
Els avituallaments mel i sobre tot el de meta espectacular,no falta de res.
Ací teniu els enllaços de somesport amb les classificacions i fotografies.