dissabte

II Marxa BTT a Xaló

Per a mi és la segona marxa BTT que faig després de la de Llíber de fa un parell d'anys i està molt bé que façen marxes per la zona,agraïr a la gent del BTT Bèrnia i als festers la gran tasca que han fet perquè organitzar un event així pareix que no però porta moltíssima feina.
Més de 300 participants en un asolellat diumenge i molta gent apuntant-se a última hora cosa que va fer que es retrasara l'eixida en més de 15 minuts,com tardaven tant ens estaven agafant ganes de marxa escoltant la musiqueta que posaven els festers...
La marxa molt ben senyalitzada i vaig decidir anar a fer-la sense competir fent-la xano-xano ja que com en principi volia còrrer per muntanya a Finestrat no me l'havia preparat massa.

El principi com era quasi tot de pujada tenia prou d'asfalt i abans d'aplegar a Masserof ens van clavar per una bonica zona algo empinada que va formar el primer tapó,després de Masserof va vindre per al meu parèixer la millor part de la marxa,precioses sendes i trialeres molt netes i divertides.
Després vam tornar a passar pel poble i ja direcció cap a prop del Carrascar i allí anaves alternant asfalt,camins,sendes i on Santi es va pegar un bac i va trencar un pedal i no va poder seguir,després vam tornar al poble abans parant un poc a l'avituallament i ja direcció a la urbanització dels Anglesos on hi havien rampetes duretes i després trialeres molt xules passant pel costat de la ganaderia de la Paloma i ja finalment acabant la bonica marxa.
Per a mi perfecta la marxa i el bon ambient espectacular,el poble volcat mirant i ajudant a la marxa que tot i ser la segona pareix que vaja consolidant-se i sent una fixa en el calendari BTT.