dijous

Ruta nocturna per la Serrella


En un marc incomparable,Víctor,jo i l'excepcional guia Santi vam fer una bona ruta nocturna el passat dissabte 16 de juliol.
A les 7 de la vesprada estavem ja a Fageca deixant un parell de cotxes en diferents punts per si ens feiem falta.
Començem la ruta caminant calfant un poc pel camí-pista-senda d'uns dos km cap a Famorca i allí ja cap al cim de la Mallà del Llop,la pujada és dura però les vistes bé s'ho valien la pena.


A les 8'30 ja haviem fet cim,vam pegar un mosset en una paradeta ràpida i ja cap a l'encreuament dels 4 camins de Castell de Castells on haviem quedat a les 10 amb Juan Carlos i Pau que ens van acompanyar bona part de la nit.

Allí vam sopar algo de fruta i ja cap al barranc de les beates i la penya Escoda que al pegar-li la lluna plena tenia un brillo espectacular.
Després ens dirigiem al Morro Blau però vam decidir sobre la marxa retallar la ruta i vam anar cap als Arcs de Castells on vam fer una nova paradeta per gaudir d'eixa meravella natural.
Després vam anar en busca novament de la pista per una senda un poc amagada i a l'anar de nit la vam perdre i vam estar una estoneta camp a través.


Després ja vam anar a la Font dels Teixos i allí ens vam refrescar amb l'aigua de la Font amb bany de peus inclós.

Cap a les 3 Juan Carlos i Pau es van quedar gaudint una estona de les vistes i després ja marxaven cap a casa ja que un d'ells treballava.
Nosaltres a passar prop del Castellet on vam fer una altra paradeta i ja cap a l'alt de la Tronca i a pujar a la Canal on ja començava un poc a notar-se el cansament de la ruta però ahí anavem cap amunt més o menys a les 5 del matí.
El company Víctor va començar a notar molèsties severes a un genoll i jo estava rebentat i per tant vam decidir acabar la ruta a Fageca fent algo més de 10 hores caminant i prop dels 40 km en una gran nit que vam gaudir d'un brisa molt bona,una lluna plena bestial i una molt bona companyia,fins l'altra nocturna ja que pense repetir només puga.ENLLAÇ FOTOS:

http://www.flickr.com/photos/65831016@N02/