dimecres

Cala Llebeig-Barranc de la Viuda-Cala Llebeig


 Gran excursió a vora mar,d'eixes rutes que sempre tens pendents i molt a prop i la vas deixant i que per fi vam fer.
A les 9 del matí començavem la passetjada al pàrquing de la cala moraig,tirem cap a la cala llebeig i anem per la senda pausadament gaudint de les coves i sobre tot de les fantàstiques vistes cap al litoral,lo poc que ha deixat la voràgine urbanística és una meravella i hi ha que valorar-ho.
També ressenyar que el dia era absolutament clar i l'atmòsfera és notava molt neta després de les últimes plujes.
En poc més de 50 minuts ja estavem a la cala llebeig,una auténtica meravella per a la vista,admirem les vistes,les casetes de peixcadors,l'antiga caserna de la guàrdia civil,la sensació que es viu allí no es pot explicar en paraules,hi ha que viure-ho. Os recomane aquesta ruta!
Després d'algunes fotografies enfilem barranc de la viuda cap amunt fins a aplegar molt prop de les urbanitzacions,allí junt a un bancal just a on acaba la senda vam esmorzar.





 



La senda del barranc és molt ombrívola i hi han un bosc de pi blanc que desprén un reconfortant frescor,es un bonic pulmó que també ens va sorprendre molt gratament a tots. Després ja tornem pel mateix lloc fent paradetes per les coves de les Morretes,del Ti Domingo de l'Abiar i de Pepet del Morret resguardant-mos del sol que ja apretava.





A la fi prop de 4 horetes gaudint de la natura i vam acabar el matí fent-mos un parell de cervesetes al xiringuito de la Cala Moraig.

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz