dimarts

Marxa del Castell d'Aixa (Llíber)




 
 
Segona edició de la Cursa i Marxa a Llíber i per la meua part era la primera volta que hi participava,l'idea era fer la de 20 km corrent però a última hora en vaig ressentir del turmell i en vaig canviar a caminant.
400 hi havia inscrites entre caminants de 12 km i corredors de 12 també i la llarga de corredors era de 20 km.
La primera cursa es va retrasar prop de 20 minuts i ja va anar tot un amb un poc de caos.
Prop de les 10 del matí començe a caminar i isc dels últims i et pujaven fins a prop del calvari i després passejant pel camí del restaurant Vall de Pop i on vaig començar a gaudir dels ametlers florits i del clar dia que ens va eixir.
Després ja pel camí Murterets en dirección a la senda de les Terrasses de la Torre i ahí ja ens van pasar els corredors de 12 km i va haver moments complicats perquè la senda era molt estreta...pense que això va ser un gran erro ja que haverem pugut eixir tots junts i així no ens haverem destorbat mutuament.
A partir d'eixa senda (km 3) començe a caminar més de pressa i inclús a trotar un poc,no era lo que pensava fer però quan t'acostumes a anar més ràpid per muntanya el cos t'ho demana.
Després creue la carretera i asfalt i formigó fins la Font d'Aixa(donava llàstima vore-la tant seca però és que enguany no ha plogut res) i allí hi havia el primer avituallament i ahí ja començava lo bò,pujada del 15% i muntanya de la bona.

Aplegue a un encreuament i hi havia avituallament líquid,bragats els de Llíber de pujar l'aigua i la tauleta fins allà dalt
Em comenten que enguany no es pujava al Castell d'Aixa,una pena la veritat ja que si la cursa porta eixe nom es deuria pujar ja que allà dalt ja que les vistes són molt boniques.

Després ja tot pràcticament baixada i trote un poc per la zona de l'Avenc de la Moneda i la baixada era de molta pedra solta ja que em pareix que els bous de la Paloma pasturen per eixa zona de tant en tant.
Una vegada passes el riu creues la zona de la Depuradora i pujes la Muntanyeta i en un no res aplegue a Llíber tardant prop de 2 hores i 20 minuts.
Després bon avituallament a la meta i lo de sempre,la samarreta menuda perquè ja no en queden,tant costarà una previsió de talles?

En general bona marxa i la gent va acabar prou contenta.
Gràcies Núria i Lídia per les fotos i per la vostra companyia en alguns trams de la marxa.

1 comentari:

Unknown ha dit...

tienes mas fotos de lliber?661194156

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz