dimarts

De ruta per Senija i per la senda de Terrasses








Bona ruta i tranquila la que vam fer jo i Lluís el passat diumenge,començen enjornet així ens donava temps a esmorzar i arribar a bona hora a casa. Ens posem el frontal i eixim des del Collado de Senija en direcció al Tossalet que està dalt de les colmenes,pujem fixant-mos bé ja que hi ha molta pedra i poca senda i es fàcil enganyar-se.
En no res estem dalt del Tossalet i arribem a l'encreuament de Murterets on veiem senyalitzacions noves i decidim baixar cap a Llíber ja que Lluís no coneix la senda.
Baixem per la bonica senda xarrant i xano-xano arribem al camí Murterets de Llíber i comença a clarejar el dia,ens dirigim cap al barranquet preciós,ombrívol i angost i baixem fins al restaurant les Terrasses de la Torre(Gata) i allí ens fem 4 fotos i tornem per on hem vingut.
En arribar dalt de l'encreuament decidim baixar pel camí Murterets de Senija i a mitjant camí veiem  un panell indicant una Font, la d'en Tomàs i baixem uns 50 metres,fem fotet i cap amunt i ja novament pel camí Murterets fins a passar l'ermita on a mà dreta agafem la senda que va fins al camí vell de Llíber completant la passejada d'algo més de dos hores i mitja.


Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz