dissabte

Ruta per termes de Senija,Llíber,Gata i Benissa







La ruta d'avui en principi ja l'havia fet i no anava a escriure res però una volta pujant cap al Tossal de la Creu de Senija en vore eixes boniques boires,vore també per la zona del Tossal de Llesinta uns caçadors amb gossos que anaven a trencar l'armonia que buscava per allí dalt i per últim ja fa temps volia enllaçar la senda des de dalt dels Murterets cap a de les Terrasses de la Torre m'han fet triar aquesta bonica variant.
Començe junt al pou de Canor i en 25 minuts estic ja per dalt de la cova de la Garganta,allí agafe la senda de l'esquerra i una volta al camí de les Bassetes vaig fins la Creu i ja des d'allí a buscar la senda esmentada abans de les Terrasses,abans vec a 3 bikers,uns d'ells Dani company d'aventures btt.
La senda Terrasses l'havia fet quasi sempre en btt i una vegada fa molts anys caminant,és una passada còrrer per allí ja que la senda està molt neta i hi ha molt poca pedra.






En aplegar al restaurant Terrasses i gaudir de les pinades,ceps i la tranquilitat del Vall de Llíber vec que hi ha gent allí amb carros i cavalls fent una paradeta.

Ara tocava el pitjor de la ruta,prop de 2 km d'interminable asfalt,a la propera vegada provaré de clavar-me pel riu.

Després aplegue al Camí Vell de València i ja vaig quasi tota l'estona caminant,he anat de més a menys i la vetlaeta de moros passa factura i puje pel costat de l'AP-7 en direcció de la Font de la Mata per la bonica i ombrívola senda.

En aplegar a la Font de la Mata,sorpressa,dos motos de trail per allí fent soroll i desfent tots els camins i sendes,he pensat de cridar al Seprona però qualsevol els agafa a aquestos en lo ràpid que anaven.

Després per l'ombria vaig a buscar el Tossal del Moro i allí faig una xicoteta paradeta i ja trotant cap al Pou de Canor novament completant un bon matinet de natura de 3 horetes i just quan el solet ja començava a apretar.



Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz