dijous

Mitja marató d'Oltà a Calp (2010)Primera mitja marató de muntanya per a mi i després de fer la del Gegant de Pedra que eren 14'5 km era hora de provar a vore si teniem bones sensacions i anar amb la intenció d'acabar-la i passar un bon matí.
El cap de setmana amenaçava plujós i després de fer-se l'ànim vam decidir anar a Calp a vore si es feia la cursa i vam vore que els caminants havien eixit a les 8 del matí plovent i tot així que a calfar un poc i a vore com va.
Minuts abans de començar va parar de ploure i així almenys teniem el fang però no pluja,325 corredors van acudir a la cita i l'eixida la faig fer tranquileta trotant i després a la pujada caminant on ja per sorpressa ens vam trobar correns a gent que s'havia apuntat com a caminants i portaven molt bon temps i això és algo que no hem puc explicar,si vols corre-la apuntat a corredors i si quedes malament no passa res(jo vaig quedar vuité per la cua).
El fang començava a fer mella i les sabates pessaven moltíssim i inclús s'apegaven enterra i vaig tindre que parar dues vegades a apretar-me-les.
Conforme es pujava cap al cim la boira no et deixava vore res i després a la baixada xano-xano i amb molt de cuidao vaig aplegar a les 3 hores i 5 minuts a meta.
Tot i la duresa hem va agradar en línies generals la carrera i sobre tot la organització,molts avituallaments,tot molt ben marcat i molt bon ambient.
CLASSIFICACIÓ CORREDORS:
FOTOGRAFIES: