dimecres

Pla dels Molins-Calp-Oltà-Lleus-Collado,ruta mtb

Gran ruta la d'avui jo i Dani i molt exploratòria i ens ha eixit tot perfecte.
Em començat a les 9 des del Pla dels Molins a buscar els Lleus i per la pista de la sorra fins a Calp i on una vegada allí hem anat fins a l'estació per una sendeta molt xuleta i ja per asfalt buscant Oltà hem trobat una nova variant entre bancals i pistetes i sendetes molt xules que ens ha portat fins a prop de creuar per baix de l'autopista fins al Mascarat on allí hem trobat una nova sendeta molt guapeta que ens ha portat fins als Lleus on hem baixat i després pujat per una altra nova senda i després per la trialera de les abelles hem pujat fins a la carretera de Bèrnia. Per últim hem pujat fins al Collado i hem fet la trialera de la Solana i ja cap a casa.
A la fi 3 hores i mitja de bona ruta amb alguna paradeta per a fer les fotos que heu vist dalt. Enllaç gps i gràfica de la ruta a: http://www.strands.com/caponet/posts/23672509
La crítica del dia ara que ja no estan els caçadors se l'emporten els de la nova moda d'anar passejant els gossos amb el totterreny pels camins i t'apareixen els gossos de repent i et peguen un esglai de por.