dilluns

Sender de Benidoleig (PR-CV445)

Ruteta xuleta encara que per al meu gust amb massa asfalt,però bé hi ha que fer de tot i recòrrer si puc totes les rutes de la Marina.
Aquesta ruta és ideal per a gent que comença a fer algún pr i vol fer una ruta d'algo més de 10 km i que no siga massa dura.

La duració de l'esmentada ruta va ser de poc més de dos horetes i en la cual vaig trotar alguna estona i va ser la ruta més ben marcada que he vist mai,és imposible perdre't i la cual té 11'6 km i prop de 470 metres de desnivell possitiu.
Començe al poble passant la plaça,aparque per allí i al principi les marques et porten per dins de Benidoleig pràcticament passant per tots els carrers,quan ixes del poble en direcció a Pedreguer és quan hi ha una escaleta que et porta cap a les urbantizacions.
Després d'un bon tros de camí d'asfalt en arribar a un mirador ja toques muntanya i la Font del Marqués,després vec moltíssims panells explicant totes les plantes de la zona,gran tasca perquè si vas amb temps pots conèixer moltes plantes de la marina.

En zigzagejar arribes novament a una urbanització i ja en poc d'estona arribe a Ca'l Durà que jo feia anys que no visitava i vaig acabar un poc decebut perquè està quasi tota derruïda,pare una estoneta en eixe bell racó,fotets i després toca baixar per pista i alguna caseta diseminada.

Després vé un altre mirador i un forn de calç restaurat i vas baixant per una zona de bosc fins que a la fi pujes novament ja fins a l'eixida de Benidoleig completant una bona ruta.

























Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz