diumenge

Ruta barranquera i reflexió sobre les batudes

Bona ruta,diferent,barranquera la que ens em marcat jo i Álvaro de prop de 16 km i prop de 800 metres de desnivell.
Començem al camp de tir de Llíber encara de nit,agafem la vella senda del barranc del Cau en direcció al Cau de Llíber.
Pujem per l'encisadora senda que va arrimada al barranc i tot i ser de nit admirem la seua bellesa enllumenant-la amb els frontals.
En una mitja horeta estem ja quasi dalt i passem el pouet de Flores i agafem el trosset d'asfalt trotant i gaudint del silenci del Cau i de la tranquilitat que es respira per allà dalt.
Parem un poc al pou del Cau i toca baixar cap al pou de Llíber pel sempre bonic barranc de la Cuta.
Una zona molt desconeguda per molts i que em sorprén cada vegada més,anem caminant i trotant a estonetes ja que la zona estava banyada.
En una estona estem ja baix del barranc i toca trotar un poc i abans del Pou de Llíber pujem per una vella senda que retalles un poc de camí i passem i entrem dins d'un vell corral restaurat.
Encamant pujem cap al Penyal de la Mica gaudint des de la distància de les sempre espectaculars vistes cap a la Vall i encara més boniques gràcies a les boirines baixetes que hi havien.
Una vegada dalt del Penyal em anat a gaudir del balcó entre bancals que hi ha just baix del poblat ibèric del Marge Llarg.
Reculem i seguim per la zona de l'Alt de l'Ample en direcció cap al PR que puja de Xaló i baixem cap avall trotant una bona estoneta i com teniem temps i el cotxe d'Álvaro allí la zona em pugut anar cap al Masserof per la senda del sempre ombrívol i espectacular Barranc Negre.
Arribem al Masserof i cap avall completant una bona ruta pels diferents barrancs d'eixa bonica zona.
Després quan arreplegavem el meu cotxe em vist que just on em començat la ruta hi havia una batuda de jabalís,com sempre els caçadors de la zona de la Vall de Pop van a la seua bola i ni posen les senyalitzacions abans,ni ho anuncien per les xarxes socials,ni ràdio i ni res...ens podriem haver clavat en una bona per l'insconciència d'alguns.
Bon nadal i bon any


2 comentaris:

ALVARO PEREZ ha dit...

Ha estat de categoria. Ja sabia jo que la matinada, com sempre, valdria la pena. Quina sort viure on vivim !

garrotipadur ha dit...

Sí,tenim tantes rutes fetes i encara ens queden per vore tants racons...
Eixes rutes caminadores,corredores,xarradores i observant el bonic paisatge són de lo més variat.
Bones festes i bon any