dimarts

Els Molinets de Pedreguer i el doble cim de la Sella






Ruteta feta en dos etapes Buigues i jo.
Anem des del carrer dels Maulets en direcció als Molinets i per no pujar directe voltem per darrere dels cementeri i en acostar-mos a l'ap7 pujem cap amunt,bones vistes tot i no estar a massa altura.
Els molinets recentment restaurats els han deixat molt bé,gaudim de les vistes i a poc a poc anem planejant per la pinadeta,veiem algún pi mort i enterra.
Baixem cap al polígon,això sí,abans veiem una zona amb una paperera tombada i tot plé de basura,la gent que poc de cuidao té.
Seguim per la carretera cap al Collado de la Sella i com no teniem molt de temps només accedim fins a ell i observem el panell i totes les serres i punts d'interés dels voltants.
Baixem novament cap a Pedreguer i agafem el cotxe.

Després un altre dia anem en cotxe fins la Sella a la part de dalt just on hi han uns contenedors que donen en poc metres al Collado,pujem a mà dreta cap al Picatxo,bona pujada i bones vistes tot i no tindre ni 200 metres,després baixem i anem cap al Miquelet que té 204 metres,això sí,abans passem per uns raconets molt guapets i inclús per un passet entre dos pedres.
Pujem dalt del segon cim i gaudim de les boniques vistes i ja baixem pel mateix lloc cap al Collado i agafem el cotxe.

En aquesta vida hi ha que pujar-ho tot,la Sella és la gran oblidada pel senderisme ja que té rutes molt curtetes però pense que qualsevol cim per xicotet que siga té que ser pujat,gaudit i valorat.

P.D; encara hi ha un tram de pistes que el tenim pendent,tornarem!


Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz