diumenge

Repte aconseguit al Trail Solidari d'Alcoi,brutal l'ambient!

 Gran experiència la viscuda al Mig Trail Solidari d'Alcoi on ens han sorprés molt gratament els 30 km de recorregut per bonics paratges i l'espectacular organització.

Eixim abans de les 5'30 del matí des de Benissa cap a terres alcoianes,arrepleguem els dorsals,borsa del corredor i tornem al cotxe on mentres ens canviem passen diferentes quadrilles que venien de marxa,gent de bon rotllo preguntant sobre la carrera i inclús una parella d'amics que anaven un poc perjudicats ens van intentar seguir correns una estona,quina fartera de riure...
Arribem als voltants de la plaça d'Espanya on es respirava un gran ambient,1900 persones inscrites més la gent d'organització,espectadors que omplien el centre d'Alcoi i ens feien recordar a l'ambient de les grans curses; i com el diu el lema mésqueuntrail,aquesta cursa és algo més,és la xampions del trail i la solidaritat i això es nota en l'ambient.

Fotets i vidiets de rigor,eixim puntualment a les 8 del matí pels carrers d'Alcoi,jo,Xavi,Dani i Antonio el Xiquet-Rei comença a animar lo que seria un no parar tot el matí mentres ens dirigim cap a la zona del Batoi fins a agafar la via verda i en un tres i no res ja estavem passant la Font del Quinzet,passem diversos túnels passant també el Pont de Set Llunes i començen els tapons que venen bé per beure més tranquils algo d'aigua,pendre sals i xarrar.
Seguim muntant cap al Salt,bonica zona i amb animació d'una batucada. Passem el Molí Paia per uns senders amb unes vistes fabuloses cap a la zona d'Alcoi,creuem la zona del Riquet Alt trepijant sendes corredoretes.
Tot seguit passem per la zona de Dolomites,on asombrava la gran quantitat de penyes planes,tobogans de pedra,etc.
Després en una estona arribem a l'avituallament on menjem, carreguem d'aigua i a rodar per zones boscoses molt xules.
Les molestietes a l'isquio començen i a un avituallament que donaven gels hi havia gent ajudant,dos fregadetes a la cama i a seguir.
A continuació passem pel famós GR de l'interior del territori valencià,per les millors zones personalment de la cursa,la zona del Barxell,les Solanetes i el Racó de Sant Bonaventura,espectaculars paratges que anaven per sotabosc baix uns arbres de fàbula,riuets i molta ombria.
Anem sumant km,es fan durs per a mi per culpa de m'isquio però l'equip i la gent que et porta en volandes et fan acabar la cursa,passem per baix del ponts d'Alcoi ,entrem a un refugi de la guerra,tornem a baixar i pujar cap al centre del poble pujant escalons però el sacrifici tenia la recompensa d'entrar a meta tots junts i on el temps no importava.
Repte aconseguit, molt bon rotllo en tota la gent que participava en la cursa,molts voluntaris i molt contents tots.


Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz