dissabte

El dia del bucle,ruta mtb per la vall de pop

Ruta extranya i nova la d'avui(molins-bassetes-bucle-font de la mata-llíber-senija-camí vell de senija-molins) i ens hem aventurat a anar al perillós bucle de senija que no aconselle massa ja que és una ruta amb molta pedra esvarosa,molt de pendent i molt d'escaló.
Gràcies a la gent de Xàbia ja sabiem un poc el que hi havia però només haviem passat caminant una vegada i avui hem provat amb la bici i em estat més rato baix d'ella que dalt.
Hem començat a les 8 del matí als molins jo,santi i dani i la pujada cap a les bassetes és dureta,després em començat a pujar i baixar llometes fins aplegar al cim i allí ja començava lo bò amb un desnivell inapreciable a les fotos però era molt gran i les possibilitats de pegar-se un bac eren notòries.
Després d'ajudar-mos inclús uns a altres a baixar les bicis per escalons hem aplegat al camí vell de valència i després hem anat a buscar la trialera de pujada cap al camí que va a la font de la mata però després hem baixat cap al pont de l'autopista i del gorgos i després a buscar el camí de la depuradora de llíber,després hem agafat un tros del nou camí que dona al collado de senija i ja per carretera a buscar senija i la trialera del camí vell d'altea i després ja cap a casa fent uns 26 km i una ruta amb molt bones sensacions.
Track de la ruta:
http://www.strands.com/routes/374412-benissa-comunidad-valenciana-espana
P.D: com a queixa d'avui i açò s'ha convertit en un clàssic diré que ens hem trobat més de 50 cartutxos tirats per terra,els caçadors deurien tindre un poc de consideració i arreplegar-los.

Entrada destacada

De ruta pel Castellet,la mallà del Llop i el pinar de Ruiz