diumenge

El dia del fred i el de la batuda


Hi ha dies que ix tot rodat i hi ha dies com el passat dissabte on passa de tot,a les 8 del matí feia -2 graus a Benissa i vam anar cap al tallafocs de la Solana a enfilar-lo amunt a vore si entravem en calor,al pàrquing del camp de tir hi havia bona afluència de cotxes i caçadors,més de 12 cotxes.
Nosaltres cap amunt i vam fer una paradeta al mirador on vam vore una bassa d'aigua completament congelada,després ja vam pujar cap al Cau de Marnes i allí vam agafar una senda a mà esquerra que després d'una pujada molt sinuosa amb molta pedra grossa solta després es transforma en una senda-trialera molt rebonica i rodaora que et porta fins al bar de Pinos.
En incorporar-mos a la carretera Carles va trencar la roda davantera tubeless i no vam poder de cap de manera arreglar-la i el xic va tindre que baixar a peu i nosaltres que teniem poc de temps vam anar a fer la trialera de la casa del peó de Pinos.
Ens enfilem a la part primera d'eixa trialera,aixó sí,on quasi no podem passar per haver aparcat un totterreny damunt literalment de la senda,la part del començament té molta punta i molta pedra i la passem com podem i en aplegar lo bò,sorpressa! un caçador amb un xaleco groc que amb no massa bones maneres(amb la prepotència que els caracteritza)ens diu que no es pot passar perquè hi ha batuda jabalís,nosaltres mitja volta i cap a la carretera i cap a casa.
Apleguem a casa amb un regust un poc amarg però per la meua part content perquè la part nova de la Solana em va agradar.