dissabte

Ruta mtb,molins-tallafocs Solana-Marnes-senda jabalí-Ràpita-molins


Avui com quasi tots els dissabtes a les 8 em fet l'eixideta setmanal,avui voliem anar fins la Font de Bèrnia però disposavem de poc de temps i al més mínim contratemps ja no aplegavem,i així ha sigut perquè ens em encarat cap al tallafocs de la Solana que en el meu cas és la quarta setmana seguida que el puje i m'he adonat que per més que el pujes cada setmana et costa menys però se te fa més llarg...i és que són 370 metres de desnivell només començar el dia...jeje.
Al cap d'un rato ja estavem al cau de Marnes i ens em enfilat cap a Marnes per la pista molt rodaora però Miguel ha punxat i ahí ja em decidit canviar de ruta i baixar pel camí de Marnes cap a la carretera de Bèrnia i després fer la senda del jabalí-peó de pinos.
Em passat pel bar de la casa del peó de Pinos i l'oloreta a embotit torrat ens ha fet pensar de properament fer una esmorzà ja que patim massa.....jeje.
Em fet la senda del jabalí que tot i estar banyada en molts trams m'agrada cada vegada més ja que és molt divertida.
Una vegada als Lleus em anat a buscar la Ràpita i d'ahí em fet un tros de baixada molt xulo i després la pertinent pujada fins a eixir a la n-332 a l'altura de lo que era la disco trance i allí ja per carretera fins a casa.
Em fet 25 km i 725 metres de pujada i 705 metres de baixada en una divertida ruta.

P.D: ja que hui no hi ha dedicatòria per a ningú ací vos adjunte una foto de l'esmorzaret que m'he preparat en casa.



TRACK DE LA RUTA:
http://fitness.strands.com/caponet/posts/24238772